Exciting Developments

25 Huurappartementen
in het dorp van Van Gogh

Pissarro's Place

Eigentijds leven in een modern, licht appartement, omgeven door parkachtig groen. In het hart van Nuenen, een gemoedelijk plaatsje met een vriendelijk, dorps karakter op een steenworp afstand van alle gewenste voorzieningen. Dat is wonen in Pissarro’s Place.

De naam verwijst naar tijdgenoot, vriend en collega-kunstenaar van Vincent van Gogh. De beroemde schilder die Nuenen wereldwijd op de kaart zette met de schilderijen die hij maakte toen hij daar woonde. Zoals de Aardappeleters waarmee hij een haarscherpe weergave gaf van het arme Brabantse boerenleven. Daar is tegenwoordig geen sprake meer van in Nuenen, dat samen met onder meer de stad Eindhoven de kern vormt van de innovatieve Brainportregio die de economie aanjaagt in Nederland.

En dat ziet u terug in het brede aanbod van gezellige horeca, de aangename terrassen en het riante winkelaanbod in Nuenen. Van Hollandse snacks, tot Italiaanse gerechten, van een broodje gezond tot een tweesterrendiner. U vindt het er allemaal. En wie naar het theater, de bioscoop of een concert wil is binnen tien minuten in Eindhoven.

Wonen in Pissarro’s Place is profiteren van the best of both worlds: de aangename rust van een prachtig dorp en tegelijkertijd alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

25 huurappartementen

Huurprijs
N.t.b.
Types
4 types, 1 woonlaag, 4 verdiepingen
Kamers
3 kamerappartement, gescheiden toilet
Aanvaarding
medio februari 2022
Bouwjaar
2022

Meer weten?

+31 (0)88 022 7111 | verhuur@lemonsuites.nl

Start verhuur december 2021
Oplevering ca. februari 2022

Neem contact op